Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)250g875kcal32.5g172.5g6.2g7.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.7g17.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.3g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g3020kcal165.6g364.4g97.6g15g
Valittu annoskoko775g1510kcal82.8g182.2g48.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna388g755kcal41.4g91.1g24.4g3.8g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118