Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)300g1050kcal39g207g7.5g9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g30g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g3624kcal198.6g437.4g117.2g18g
Valittu annoskoko930g1812kcal99.3g218.7g58.6g9g
Annoskoko puolitettuna465g906kcal49.7g109.4g29.3g4.5g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118