Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 400g814kcal71.6g0g59.2g0g
Linssi, punainen, Go Green200g650kcal48g98g2g24g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1810g3144kcal246.8g231.2g127.2g61.2g
Valittu annoskoko905g1572kcal123.4g115.6g63.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna453g786kcal61.7g57.8g31.8g15.3g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122