Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperitorttu

Nypi rasva kuivien aineiden jopukkoon.

Lisää keltuainen ja kylmä vesi.

Sekoita nopeasti.

Laita tunniksi kylmään kelmun sisällä.

Tee vaniljakastike:
Sekoita kaikki paitsi vaniljasokeri, kuumenna kiehuvaksi ja anna saostua koko ajan sekoittaen.

Jäähdytä, mausta vaniljasokerilla.

Pilko raparperit ja sekoita niihin sokeri ja perunajauhot.

Kauli taikina irtopohjavuuan pohjaa isommaksi, niin että tulee reunatkin.

Levitä vaniljakastike pohjan päälle.

Kaada raparperit päälle.

ripottele pinnalle mantelijauhetta ohut kerros.

Paista 225* 30-40min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Raparperi 685g231kcal4.7g37.7g0.7g9.6g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 21g70kcal0g17.1g0g0.3g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g25g145kcal5.5g2.4g12.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2849g6044kcal76g614.6g351.6g35.6g
Valittu annoskoko1425g3022kcal38g307.3g175.8g17.8g
Annoskoko puolitettuna712g1511kcal19g153.7g87.9g8.9g
Arvot/100g100g212kcal2.7g21.6g12.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427431