Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)3026g3631kcal90.8g124.1g302.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu378g477kcal41.6g1.1g34g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1278g4474kcal170g869.3g30.7g48.6g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.6g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu832g1048kcal91.5g2.5g74.9g0g
Tonnikala vedessä 2269g2370kcal509.2g0g34g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%643g1800kcal186.5g16.1g109.3g0g
Katkarapu 756g517kcal109.2g0g8.3g0g
Oivariini, 7538g257kcal0.4g0.4g28.4g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g756g88kcal8g7.5g1.5g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29406kcal2416.8g2059.2g1247.4g112.6g
Valittu annoskoko10000g14703kcal1208.4g1029.6g623.7g56.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7352kcal604.2g514.8g311.9g28.2g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842