Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)33g40kcal1g1.4g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.14g49kcal1.9g9.6g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Tonnikala vedessä 25g26kcal5.6g0g0.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%7.1g20kcal2.1g0.2g1.2g0g
Katkarapu 8.3g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Oivariini, 750.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g8.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g323kcal26.8g22.8g13.6g1.2g
Valittu annoskoko110g162kcal13.4g11.4g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g81kcal6.7g5.7g3.4g0.3g
Arvot/100g100g147kcal12.2g10.4g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842