Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)50g60kcal1.5g2.1g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.21g74kcal2.8g14.4g0.5g0.8g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Tonnikala vedessä 38g39kcal8.4g0g0.6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%11g30kcal3.1g0.3g1.8g0g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Oivariini, 750.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g13g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g486kcal39.8g34g20.6g1.8g
Valittu annoskoko165g243kcal19.9g17g10.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna83g122kcal10g8.5g5.2g0.5g
Arvot/100g100g147kcal12g10.3g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842