Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)533g639kcal16g21.8g53.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.225g788kcal29.9g153g5.4g8.5g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu146g185kcal16.1g0.4g13.2g0g
Tonnikala vedessä 399g417kcal89.6g0g6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%113g317kcal32.8g2.8g19.2g0g
Katkarapu 133g91kcal19.2g0g1.5g0g
Oivariini, 756.7g45kcal0.1g0.1g5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g133g16kcal1.4g1.3g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g5176kcal425.2g362.2g219.8g19.6g
Valittu annoskoko1760g2588kcal212.6g181.1g109.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna880g1294kcal106.3g90.6g55g4.9g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842