Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)67g80kcal2g2.7g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.3g11kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.28g98kcal3.7g19.1g0.7g1.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Tonnikala vedessä 50g52kcal11.2g0g0.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%14g40kcal4.1g0.4g2.4g0g
Katkarapu 17g11kcal2.4g0g0.2g0g
Oivariini, 750.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g17g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g647kcal53g45.4g27.2g2.6g
Valittu annoskoko220g324kcal26.5g22.7g13.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna110g162kcal13.3g11.4g6.8g0.7g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842