Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)666g799kcal20g27.3g66.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.281g984kcal37.4g191.2g6.7g10.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu183g231kcal20.1g0.5g16.5g0g
Tonnikala vedessä 499g521kcal112g0g7.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%142g396kcal41g3.5g24g0g
Katkarapu 166g114kcal24g0g1.8g0g
Oivariini, 758.3g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g166g19kcal1.8g1.6g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g6469kcal531.8g452.6g274.2g24.8g
Valittu annoskoko2200g3235kcal265.9g226.3g137.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna1100g1617kcal133g113.2g68.6g6.2g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842