Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)799g959kcal24g32.8g79.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu100g126kcal11g0.3g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.338g1181kcal44.9g229.5g8.1g12.8g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Tonnikala vedessä 599g626kcal134.4g0g9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%170g475kcal49.2g4.2g28.9g0g
Katkarapu 200g137kcal28.8g0g2.2g0g
Oivariini, 7510g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g200g23kcal2.1g2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g7763kcal638g543.8g329.6g29.6g
Valittu annoskoko2640g3882kcal319g271.9g164.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna1320g1941kcal159.5g136g82.4g7.4g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842