Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)932g1118kcal28g38.2g93.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu117g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.394g1378kcal52.4g267.7g9.4g15g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu256g323kcal28.2g0.8g23.1g0g
Tonnikala vedessä 699g730kcal156.8g0g10.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%198g555kcal57.4g5g33.7g0g
Katkarapu 233g159kcal33.6g0g2.6g0g
Oivariini, 7512g79kcal0.1g0.1g8.7g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g233g27kcal2.5g2.3g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g9057kcal744.4g634g384.4g34.6g
Valittu annoskoko3080g4529kcal372.2g317g192.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna1540g2264kcal186.1g158.5g96.1g8.7g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842