Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)100g120kcal3g4.1g10g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.42g148kcal5.6g28.7g1g1.6g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%21g59kcal6.2g0.5g3.6g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Oivariini, 751.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g25g2.9kcal0.3g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g970kcal79.8g67.8g41g3.6g
Valittu annoskoko330g485kcal39.9g33.9g20.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna165g243kcal20g17g10.3g0.9g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842