Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)1065g1278kcal32g43.7g106.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu133g168kcal14.6g0.4g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.450g1575kcal59.8g306g10.8g17.1g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu293g369kcal32.2g0.9g26.4g0g
Tonnikala vedessä 799g834kcal179.2g0g12g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%226g634kcal65.6g5.7g38.5g0g
Katkarapu 266g182kcal38.4g0g2.9g0g
Oivariini, 7513g91kcal0.1g0.1g10g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g266g31kcal2.8g2.6g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g10351kcal850.2g724.8g439.2g39.6g
Valittu annoskoko3520g5175kcal425.1g362.4g219.6g19.8g
Annoskoko puolitettuna1760g2588kcal212.6g181.2g109.8g9.9g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842