Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)117g140kcal3.5g4.8g11.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.49g172kcal6.5g33.5g1.2g1.9g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Tonnikala vedessä 87g91kcal19.6g0g1.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%25g69kcal7.2g0.6g4.2g0g
Katkarapu 29g20kcal4.2g0g0.3g0g
Oivariini, 751.5g10kcal0g0g1.1g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g29g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1132kcal92.8g79.2g48g4.4g
Valittu annoskoko385g566kcal46.4g39.6g24g2.2g
Annoskoko puolitettuna193g283kcal23.2g19.8g12g1.1g
Arvot/100g100g147kcal12g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842