Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)1198g1438kcal35.9g49.1g119.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.506g1772kcal67.3g344.2g12.1g19.2g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu330g415kcal36.2g1g29.7g0g
Tonnikala vedessä 899g939kcal201.7g0g13.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%255g713kcal73.8g6.4g43.3g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Oivariini, 7515g102kcal0.1g0.1g11.2g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g300g35kcal3.2g3g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g11645kcal957g815.2g494g44.4g
Valittu annoskoko3960g5822kcal478.5g407.6g247g22.2g
Annoskoko puolitettuna1980g2911kcal239.3g203.8g123.5g11.1g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842