Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)1331g1598kcal39.9g54.6g133.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu166g210kcal18.3g0.5g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.563g1969kcal74.8g382.5g13.5g21.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu366g461kcal40.3g1.1g33g0g
Tonnikala vedessä 999g1043kcal224.1g0g15g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%283g792kcal82g7.1g48.1g0g
Katkarapu 333g228kcal48.1g0g3.7g0g
Oivariini, 7517g113kcal0.2g0.2g12.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g333g39kcal3.5g3.3g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g12939kcal1063.4g906.2g549.2g49.4g
Valittu annoskoko4400g6469kcal531.7g453.1g274.6g24.7g
Annoskoko puolitettuna2200g3235kcal265.9g226.6g137.3g12.4g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842