Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)150g180kcal4.5g6.1g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.63g222kcal8.4g43g1.5g2.4g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Tonnikala vedessä 112g117kcal25.2g0g1.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%32g89kcal9.2g0.8g5.4g0g
Katkarapu 37g26kcal5.4g0g0.4g0g
Oivariini, 751.9g13kcal0g0g1.4g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g37g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1456kcal119.6g101.8g61.8g5.6g
Valittu annoskoko495g728kcal59.8g50.9g30.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna248g364kcal29.9g25.5g15.5g1.4g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842