Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)1598g1917kcal47.9g65.5g159.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu200g252kcal22g0.6g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.675g2362kcal89.8g459g16.2g25.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu439g554kcal48.3g1.3g39.5g0g
Tonnikala vedessä 1198g1251kcal268.9g0g18g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%340g951kcal98.5g8.5g57.7g0g
Katkarapu 399g273kcal57.7g0g4.4g0g
Oivariini, 7520g136kcal0.2g0.2g15g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g399g47kcal4.2g4g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g15526kcal1276.2g1087.2g658.8g59.4g
Valittu annoskoko5280g7763kcal638.1g543.6g329.4g29.7g
Annoskoko puolitettuna2640g3882kcal319.1g271.8g164.7g14.9g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842