Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)1600g1920kcal48g65.6g160g0g
Kananmuna kuorineen punnittu200g252kcal22g0.6g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.676g2366kcal89.9g459.7g16.2g25.7g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu440g554kcal48.4g1.3g39.6g0g
Tonnikala vedessä 1200g1253kcal269.3g0g18g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%340g952kcal98.6g8.5g57.8g0g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Oivariini, 7520g136kcal0.2g0.2g15g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g400g47kcal4.2g4g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10576g15550kcal1278g1088.8g659.6g59.6g
Valittu annoskoko5288g7775kcal639g544.4g329.8g29.8g
Annoskoko puolitettuna2644g3888kcal319.5g272.2g164.9g14.9g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842