Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)17g20kcal0.5g0.7g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7g25kcal0.9g4.8g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä 13g13kcal2.8g0g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.5g10kcal1g0.1g0.6g0g
Katkarapu 4.2g2.8kcal0.6g0g0g0g
Oivariini, 750.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g4.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g162kcal13g11.2g7g0.6g
Valittu annoskoko55g81kcal6.5g5.6g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal3.3g2.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.2g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842