Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)166g200kcal5g6.8g16.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.70g246kcal9.4g47.8g1.7g2.7g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu46g58kcal5g0.1g4.1g0g
Tonnikala vedessä 125g130kcal28g0g1.9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%35g99kcal10.3g0.9g6g0g
Katkarapu 42g29kcal6g0g0.5g0g
Oivariini, 752.1g14kcal0g0g1.6g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g42g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1617kcal133g113.2g68.8g6.2g
Valittu annoskoko550g809kcal66.5g56.6g34.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna275g404kcal33.3g28.3g17.2g1.6g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842