Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)1864g2237kcal55.9g76.4g186.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu233g294kcal25.6g0.7g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.788g2756kcal104.7g535.5g18.9g29.9g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu513g646kcal56.4g1.5g46.1g0g
Tonnikala vedessä 1398g1460kcal313.7g0g21g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%396g1109kcal114.9g9.9g67.3g0g
Katkarapu 466g319kcal67.3g0g5.1g0g
Oivariini, 7523g158kcal0.2g0.2g17.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g466g54kcal4.9g4.6g0.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g18114kcal1488.6g1268.2g768.4g69.4g
Valittu annoskoko6160g9057kcal744.3g634.1g384.2g34.7g
Annoskoko puolitettuna3080g4529kcal372.2g317.1g192.1g17.4g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842