Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)2130g2556kcal63.9g87.3g213g0g
Kananmuna kuorineen punnittu266g336kcal29.3g0.8g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.900g3150kcal119.7g612g21.6g34.2g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu586g738kcal64.4g1.8g52.7g0g
Tonnikala vedessä 1598g1669kcal358.5g0g24g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%453g1267kcal131.3g11.3g77g0g
Katkarapu 533g364kcal76.9g0g5.9g0g
Oivariini, 7527g181kcal0.3g0.3g20g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g533g62kcal5.6g5.3g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g20702kcal1701.4g1449.6g878.6g79.2g
Valittu annoskoko7040g10351kcal850.7g724.8g439.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna3520g5176kcal425.4g362.4g219.7g19.8g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842