Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)2396g2876kcal71.9g98.3g239.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu300g377kcal33g0.9g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1013g3544kcal134.7g688.5g24.3g38.5g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu659g830kcal72.5g2g59.3g0g
Tonnikala vedessä 1797g1877kcal403.3g0g27g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%509g1426kcal147.7g12.7g86.6g0g
Katkarapu 599g410kcal86.5g0g6.6g0g
Oivariini, 7530g204kcal0.3g0.3g22.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g599g70kcal6.4g5.9g1.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g23289kcal1914.4g1630.8g988.2g89.2g
Valittu annoskoko7920g11645kcal957.2g815.4g494.1g44.6g
Annoskoko puolitettuna3960g5822kcal478.6g407.7g247.1g22.3g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842