Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)2663g3195kcal79.9g109.2g266.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu333g419kcal36.6g1g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1125g3937kcal149.6g765g27g42.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu732g923kcal80.5g2.2g65.9g0g
Tonnikala vedessä 1997g2086kcal448.1g0g30g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%566g1584kcal164.1g14.1g96.2g0g
Katkarapu 666g455kcal96.1g0g7.3g0g
Oivariini, 7533g226kcal0.3g0.3g25g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g666g78kcal7.1g6.6g1.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g25877kcal2126.6g1811.8g1098g99g
Valittu annoskoko8800g12939kcal1063.3g905.9g549g49.5g
Annoskoko puolitettuna4400g6469kcal531.7g453g274.5g24.8g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842