Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)300g360kcal9g12.3g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu37g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.127g443kcal16.8g86.1g3g4.8g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu82g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.4g0g3.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%64g178kcal18.5g1.6g10.8g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Oivariini, 753.7g26kcal0g0g2.8g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g75g8.7kcal0.8g0.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2911kcal239.2g203.6g123.4g11g
Valittu annoskoko990g1456kcal119.6g101.8g61.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna495g728kcal59.8g50.9g30.9g2.8g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842