Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g45g180kcal0g44.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g110g990kcal0g0g110g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen40g288kcal0g0g32g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Grahamjauho 110g361kcal11.6g66.8g2.4g10.9g
Neljänviljanhiutale 30g99kcal3g17.4g1.1g3.5g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g126g517kcal3.8g113.4g5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 450g120kcal14.9g14g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g100g560kcal6.5g57g4g0g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2742g6581kcal97g659.8g320.4g37.2g
Valittu annoskoko1371g3290kcal48.5g329.9g160.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna686g1645kcal24.3g165g80.1g9.3g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044