Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 21g68kcal2.5g12.8g0.4g1.2g
Auringonkukansiemen 19g111kcal4.3g2.4g9.3g1.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.6g38kcal1.5g0.4g3.3g0.7g
Mustaherukka 47g28kcal0.5g3.7g0.2g2.7g
Banaani, kuorittu 24g21kcal0.3g4.5g0.1g0.4g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g533kcal18.2g47.6g26.6g12.2g
Valittu annoskoko118g266kcal9.1g23.8g13.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna59g133kcal4.6g11.9g6.7g3.1g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.2g11.3g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075