Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 225g726kcal26.7g136g4.5g13.1g
Auringonkukansiemen 200g1188kcal46g25.2g99g12g
Seesaminsiemen, kuorineen 60g405kcal16.1g4.1g34.8g7.4g
Mustaherukka 500g295kcal5.3g39g2g29g
Banaani, kuorittu 260g226kcal2.8g47.6g1g4.7g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g5678kcal193.8g503.8g282.6g132.4g
Valittu annoskoko1255g2839kcal96.9g251.9g141.3g66.2g
Annoskoko puolitettuna628g1420kcal48.5g126g70.7g33.1g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075