Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 42g136kcal5g25.5g0.8g2.4g
Auringonkukansiemen 38g223kcal8.6g4.7g18.6g2.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g76kcal3g0.8g6.5g1.4g
Mustaherukka 94g55kcal1g7.3g0.4g5.4g
Banaani, kuorittu 49g43kcal0.5g8.9g0.2g0.9g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g1066kcal36.2g94.4g53g24.8g
Valittu annoskoko236g533kcal18.1g47.2g26.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna118g266kcal9.1g23.6g13.3g6.2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075