Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 450g1452kcal53.5g272g9g26.1g
Auringonkukansiemen 400g2375kcal92g50.4g198g24g
Seesaminsiemen, kuorineen 120g809kcal32.3g8.3g69.6g14.8g
Mustaherukka 1000g589kcal10.6g78g4g58g
Banaani, kuorittu 520g453kcal5.5g95.2g2.1g9.4g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g11357kcal387.8g1007.8g565.4g264.6g
Valittu annoskoko2510g5678kcal193.9g503.9g282.7g132.3g
Annoskoko puolitettuna1255g2839kcal97g252g141.4g66.2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075