Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 49g159kcal5.9g29.8g1g2.9g
Auringonkukansiemen 44g260kcal10.1g5.5g21.7g2.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g89kcal3.5g0.9g7.6g1.6g
Mustaherukka 110g65kcal1.2g8.5g0.4g6.3g
Banaani, kuorittu 57g50kcal0.6g10.4g0.2g1g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g1243kcal42.6g110.2g61.8g28.8g
Valittu annoskoko275g622kcal21.3g55.1g30.9g14.4g
Annoskoko puolitettuna137g311kcal10.7g27.6g15.5g7.2g
Arvot/100g100g226kcal7.8g20.1g11.2g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075