Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 70g227kcal8.4g42.5g1.4g4.1g
Auringonkukansiemen 63g372kcal14.4g7.9g31g3.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 19g127kcal5g1.3g10.9g2.3g
Mustaherukka 156g92kcal1.7g12.2g0.6g9.1g
Banaani, kuorittu 81g71kcal0.9g14.9g0.3g1.5g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g1776kcal60.8g157.6g88.4g41.6g
Valittu annoskoko393g888kcal30.4g78.8g44.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna196g444kcal15.2g39.4g22.1g10.4g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075