Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 84g273kcal10g51g1.7g4.9g
Auringonkukansiemen 75g446kcal17.3g9.5g37.2g4.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 23g152kcal6.1g1.6g13.1g2.8g
Mustaherukka 188g111kcal2g14.6g0.8g10.9g
Banaani, kuorittu 98g85kcal1g17.9g0.4g1.8g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g2131kcal72.8g189.2g106.4g49.8g
Valittu annoskoko471g1066kcal36.4g94.6g53.2g24.9g
Annoskoko puolitettuna236g533kcal18.2g47.3g26.6g12.5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075