Feta-pinaattipiiras
Laita uuni lämpenemään 200C.
Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.
Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.
Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).
Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.
Valuta feta.
Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.
Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.
Lisää oliivit ja juustoraaste.
Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa
Th67