Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste50g180kcal14.5g0.9g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)200g550kcal32g2g46g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g360kcal29g1.7g28g0g
Basilika, tuore 13g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 30g60kcal0.4g0.5g6g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2366g5051kcal230g176g384g15g
Valittu annoskoko1183g2525kcal115g88g192g7.5g
Annoskoko puolitettuna592g1263kcal57.5g44g96g3.8g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100