RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 626g673kcal119.3g0g21.3g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Tilli, tuore 125g38kcal4.6g1.1g1g2.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 63g14kcal0.2g1g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 250g409kcal6.8g6.8g37.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g63g167kcal5.3g32g0.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g2613kcal273g84g121g23.6g
Valittu annoskoko1135g1307kcal136.5g42g60.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna568g653kcal68.3g21g30.3g5.9g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489