RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 751g807kcal143.1g0g25.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.4g1.2g3.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 300g490kcal8.1g8.1g45g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g75g201kcal6.4g38.4g0.8g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g3136kcal327.2g100.8g145.2g28.4g
Valittu annoskoko1362g1568kcal163.6g50.4g72.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna681g784kcal81.8g25.2g36.3g7.1g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489