RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1001g1076kcal190.8g0g34g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 100g22kcal0.3g1.6g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 400g654kcal10.8g10.8g60.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g100g267kcal8.5g51.3g1g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g4181kcal436.4g134.4g193.6g37.4g
Valittu annoskoko1816g2090kcal218.2g67.2g96.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna908g1045kcal109.1g33.6g48.4g9.4g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489