RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 125g135kcal23.9g0g4.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 50g82kcal1.4g1.4g7.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g13g33kcal1.1g6.4g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g522kcal54.8g16.8g24.2g4.6g
Valittu annoskoko227g261kcal27.4g8.4g12.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna114g131kcal13.7g4.2g6.1g1.2g
Arvot/100g100g115kcal12.1g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489