RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1251g1345kcal238.5g0g42.5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Tilli, tuore 250g75kcal9.2g2.3g2g5.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 125g27kcal0.4g2g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 501g817kcal13.5g13.5g75.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g125g334kcal10.6g64.1g1.3g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g5226kcal545.4g168g242g47g
Valittu annoskoko2270g2613kcal272.7g84g121g23.5g
Annoskoko puolitettuna1135g1307kcal136.4g42g60.5g11.8g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489