RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 250g269kcal47.7g0g8.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 25g5.4kcal0.1g0.4g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 100g164kcal2.7g2.7g15g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g25g67kcal2.1g12.8g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g1045kcal109g33.6g48.4g9.6g
Valittu annoskoko454g523kcal54.5g16.8g24.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna227g261kcal27.3g8.4g12.1g2.4g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489