RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 375g404kcal71.6g0g12.8g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 38g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 150g245kcal4.1g4.1g22.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g38g100kcal3.2g19.2g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1568kcal164g50.4g72.6g14g
Valittu annoskoko681g784kcal82g25.2g36.3g7g
Annoskoko puolitettuna341g392kcal41g12.6g18.2g3.5g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489