RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 501g538kcal95.4g0g17g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 200g327kcal5.4g5.4g30g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g50g134kcal4.3g25.6g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1816g2090kcal218.4g67g96.6g18.8g
Valittu annoskoko908g1045kcal109.2g33.5g48.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna454g523kcal54.6g16.8g24.2g4.7g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489