Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Atria sika-nauta jauheliha 23%250g675kcal42.5g0g57.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g4g15kcal0.5g2.5g0.3g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g2575kcal96.4g73.2g208.4g24g
Valittu annoskoko916g1287kcal48.2g36.6g104.2g12g
Annoskoko puolitettuna458g644kcal24.1g18.3g52.1g6g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650