Kasvislasagne - itse tehty
Öljy kattilaan.
Siihen sipulit.
Lopuksi tomaattimurska.
Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.
sitten valkokastikkeen valmistus.
maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.
Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).
sekoittaa täytyy about 20-30min.
mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.
ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.
laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.
Sitten valkokastiketta.
Päälle levyt.
Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).
päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.
Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.
paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.
Noin 40-50min, riippuen uunista.
Butter