Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvislasagne - itse tehty

Öljy kattilaan.

Siihen sipulit.

Lopuksi tomaattimurska.

Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.

sitten valkokastikkeen valmistus.

maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.

Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).

sekoittaa täytyy about 20-30min.

mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.

ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.

laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.

Sitten valkokastiketta.

Päälle levyt.

Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).

päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.

Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.

paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.

Noin 40-50min, riippuen uunista.

Butter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras130g455kcal16.9g91g2g3.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaattimurska, 1 prk500g134kcal3g26.5g1g7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g43g155kcal5.6g30.1g0.9g1.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%75g210kcal21.8g1.9g12.8g0g
Feta Arla Apetina 50g30g75kcal4.2g0.8g6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light100g180kcal8.4g3.7g15g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4196g3446kcal178.2g409.8g117.4g39.4g
Valittu annoskoko2098g1723kcal89.1g204.9g58.7g19.7g
Annoskoko puolitettuna1049g861kcal44.6g102.5g29.4g9.9g
Arvot/100g100g82kcal4.2g9.8g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42906