Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mehevä raparperipiirakka

Alkuperäinen ohje löytyy: Siirry sivulle!

Sulata voi.

Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, ruokasooda ja vaniljasokeri keskenään ja lisää voisula.

Nypi murumaiseksi.

Siirrä muruseosta 1/4 toiseen kulhoon.

Lisää loppuun muruseokseen piimä ja muna.

Sekoita taikinaksi.

Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

Ripottele pohjataikinan päälle paloitellut raparperit.

Sekoita täytteen aineet kermaviili, rahka, sokeri, munat ja vaniljasokeri keskenään.

Kaada seos raparperipalojen päälle.

Ripottele pinnalle loppu muruseos.

Raista mehevää raparperipiirakkaa 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1814kcal3g1g203.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai520g1820kcal62.4g369.2g10.9g15.6g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Ruokasooda 10g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 200g60kcal5.8g7.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Maitorahka, pehmeä, rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g250g150kcal25g10.8g0.8g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g12776kcal253.6g1762.4g513.4g48.2g
Valittu annoskoko2655g6388kcal126.8g881.2g256.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna1328g3194kcal63.4g440.6g128.4g12.1g
Arvot/100g100g241kcal4.8g33.2g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429574