Alkuperäinen ohje löytyy:
Siirry sivulle! Sulata voi.
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, ruokasooda ja vaniljasokeri keskenään ja lisää voisula.
Nypi murumaiseksi.
Siirrä muruseosta 1/4 toiseen kulhoon.
Lisää loppuun muruseokseen piimä ja muna.
Sekoita taikinaksi.
Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Ripottele pohjataikinan päälle paloitellut raparperit.
Sekoita täytteen aineet kermaviili, rahka, sokeri, munat ja vaniljasokeri keskenään.
Kaada seos raparperipalojen päälle.
Ripottele pinnalle loppu muruseos.
Raista mehevää raparperipiirakkaa 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaaHelikello