Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ruohosipuli | 24g | 5.4kcal | 0.3g | 0.4g | 0.1g | 0.6g | |
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä | 76g | 227kcal | 13.7g | 0.9g | 19g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 145g | 29kcal | 0.9g | 5.5g | 0.4g | 2g | |
Valkosipuli | 2g | 2.2kcal | 0.2g | 0.3g | 0g | 0g | |
Basilika, tuore | 2g | 0.5kcal | 0.1g | 0g | 0g | 0g | |
Parmeggiano reggiano juusto (Pirkka parhaat), annos 10g | 38g | 149kcal | 12.5g | 0g | 10.8g | 0g | |
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g | 3g | 2.9kcal | 0g | 0.5g | 0g | 0g | |
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty | 248g | 347kcal | 12.8g | 69.3g | 1.7g | 8.4g | |
Annoskoko tuplana | 1076g | 1527kcal | 81g | 153.8g | 64g | 22g | |
Valittu annoskoko | 538g | 764kcal | 40.5g | 76.9g | 32g | 11g | |
Annoskoko puolitettuna | 269g | 382kcal | 20.3g | 38.5g | 16g | 5.5g | |
Arvot/100g | 100g | 142kcal | 7.5g | 14.3g | 5.9g | 2g |