Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu600g246kcal1.2g56.4g0.6g10.8g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g500g1950kcal0g490g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g4661kcal8g1136.8g2g32.8g
Valittu annoskoko1600g2331kcal4g568.4g1g16.4g
Annoskoko puolitettuna800g1165kcal2g284.2g0.5g8.2g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970