Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 55g180kcal5.8g33.4g1.2g5.4g
Vehnäjauho, sunnuntai163g569kcal19.5g115.4g3.4g4.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)100g370kcal14g55g8g11g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240g202kcal2.6g43.9g1g4.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g100g740kcal0g0g82g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g4847kcal84.8g672.8g191.2g51.4g
Valittu annoskoko785g2423kcal42.4g336.4g95.6g25.7g
Annoskoko puolitettuna393g1212kcal21.2g168.2g47.8g12.9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099